Om os

Revisionsfirmaet Engelsted Petersen er et statsautoriseret revisionsfirma, som er beliggende centralt i Næstved. Firmaet blev grundlagt af statsautoriseret revisor Lars Engelsted Petersen i 1995.

 

Samarbejdet baseres på en tæt og fortrolig kontakt til den enkelte kunde, og det er vores mål, at kunden skal kunne mærke mennesket bag rådgiveren.

 

Vi ser frem til at kunne betjene dig som kunde, og du kan altid ringe helt uforpligtende til os. Vi deltager gerne i et gratis møde, hvor du kan få et indblik i, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

 

Organisationen er meget fleksibel og baseret på en høj grad af tværfaglighed, hvor hver enkelt kunde ofte serviceres af et team, bestående af den eller de medarbejdere, som både fagligt og ressourcemæssigt egner sig bedst til opgaven. Det er med til at sikre kontinuitet, fleksibilitet, tæt dialog og kvalitet i rådgivningen.

Lars B. Petersen

Statsautoriseret revisor


Lars ved alt om skat og lidt til. Han er statsautoriseret revisor fra 1992 og startede Engelsted Petersen i 1995. Lars er også ekspert i generationsskifte og køb/salg af virksomheder.


lars@engelstedpetersen.dk

Tlf. 4026 4441

Marc M. Tångberg

Revisor, HD

 

Marc er meget eftertænksom, dygtig og grundig. Marc er ”af egen avl”, det vil sige, at vi valgte at beholde ham, da han blev færdiguddannet. Marc har været ansat i firmaet siden 2011.

 

marc@engelstedpetersen.dk

Tlf. 2240 5202

Helle Petersen

Sekretær

 

Helle er “første skanse” på kontoret og en dygtig og inspirerende sekretær, som ”holder styr på drengene” og det administrative. Helle er hurtig på tasterne. Helle har været i firmaet siden 1995.

 

helle@engelstedpetersen.dk

Tlf. 7021 7400

Thomas Juul Kristensen

Revisor

 

Thomas har mere end 20 års erfaring som revisor. Hans faglige kompetencer spænder vidt inden for revision, regnskab, skatter og afgifter, omstruktureringer mv.

 

thomas@engelstedpetersen.dk

Tlf. 7021 7400

Jens Juul

Revisor


Jens knokler altid for at få alle tallene til ”at hænge sammen” og giver aldrig op. Jens er god til alle typer af virksomheder, brancher og kunder. Jens har været ansat i firmaet siden 1995.


jens@engelstedpetersen.dk

Tlf. 4041 2288

Engelsted Petersen

Statsautoriserede Revisorer

Vestre Kaj 2, 1.

4700 Næstved


CVR.nr. 20 65 82 31


Copyright @ All Rights Reserved