Om os

Revisionsfirmaet Engelsted Petersen er et statsautoriseret revisionsfirma, som er centralt beliggende ved havnen i Næstved. Firmaet blev grundlagt af statsautoriseret revisor Lars Engelsted Petersen i 1995.

 

Samarbejdet baseres på en tæt og fortrolig kontakt til den enkelte kunde, og det er vores mål, at kunden skal kunne mærke mennesket bag rådgiveren.


Organisationen er meget fleksibel og baseret på en høj grad af tværfaglighed, hvor hver enkelt kunde ofte serviceres af et team, bestående af den eller de medarbejdere, som både fagligt og ressourcemæssigt egner sig bedst til opgaven. Det er med til at sikre kontinuitet, fleksibilitet, tæt dialog og kvalitet i rådgivningen.


Vi ser frem til at kunne betjene dig som kunde, og du kan altid ringe helt uforpligtende til os. Lad os tage et møde, hvor du kan få et indblik i, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Lars Engelsted Petersen

Statsautoriseret revisor


Indehaver og statsautoriseret revisor med stor interesse for og viden om skatte- og erhvervsretslige problemstillinger, herunder generationsskifte og omstrukturering. Lars’ store fritidsinteresse er idræt med fokus på golf og fodbold og han ses ofte på lægterne når ” de Grønne” spiller på Næstved Stadion.


lars@engelstedpetersen.dk

Tlf. 4026 4441

Thomas Juul Kristensen

Revisor

 

Uddannet revisor med 25 års erfaring. Han beskæftiger sig med stort set alle arbejdsopgaver indenfor revision, regnskab og skat samt omstruktureringer. Thomas er bosat i Næstved, og hans fritidsinteresser er golf samt hus og have.

 

thomas@engelstedpetersen.dk

Tlf. 2462 8083

Helle B. Petersen

Sekretær


Sekretær og firmaets ”blæksprutte”. Helle har været i firmaet siden starten i april 1995 og varetager mange forskellige opgaver. Helle er meget sportsinteresseret og træner selv i fitnesscenter samt er årgangsansvarlig på et ungdomshold i HG Fodbold. Hun elsker at rejse ”verden tynd” sammen med familien.

 

helle@engelstedpetersen.dk

Tlf. 2179 1624

Marc Mess Tångberg

Revisor, HD

 

Er uddannet revisor HD og startede i 2011 som elev hos Engelsted Petersen. Marc har en bred kundeportefølje og beskæftiger sig med alt, lige fra bogføring til skat og revision. En af Marcs fritidsinteresser er gamle biler, og ellers bruger han tiden på sin familie, som er bosat på Bogø samt campinglivets glæder.

 

marc@engelstedpetersen.dk

Tlf. 2240 5202

Cecilie Mie Hansen

Revisor, HD


Cecilie startede som elev i Engelsted Petersen og er nu uddannet som revisor HD. Hun beskæftiger sig med alle opgaver inden for bogføring, regnskab og revision. Cecilie og hendes mand bor på en gård i Fuglebjerg, og hun bruger sin fritid på heste, hunde og gården.


cecilie@engelstedpetersen.dk

Tlf. 2757 4909